postheadericon Her får du kjøpt e-sigaretter med nikotin

Klikk her for å prøve e-sigaretter gratis i 14 dager.

Mange bruker e-sigaretter som et hjelpemiddel for å slutte å røyke. For at overgangen fra alminnelige tobakksbaserte sigaretter til e-sigaretter skal bli så myk og smertefri som mulig, er det mange som velger e-sigaretter med nikotin. Tanken er at man etterhvert skal kutte gradvis ned på nikotinen.

Men hvor skal man kjøpe e-sigaretter med nikotin? Dette er et produkt det er forbudt å både markedsføre og selge i Norge, så informasjon om dette emnet er mildest talt begrenset. Det er tillatt å importere e-sigaretter eller e-juice til e-sigaretter fra utlandet, både med og uten nikotin. Det er imidlertid to regler du bør kjenne til: Du må bestille fra EU/EØS-land, og du må bruke nikotinen som et legemiddel. Det vil si at du må bruke e-sigarettene som et hjelpemiddel til å oppnå røykeslutt.

Når du bestiller e-sigaretter med nikotin fra utlandet, må følgende kriterier være oppfylt:

 1. Du må være over 18 år
 2. Du må bestille fra en butikk som har adresse i et EØS- eller EU-land.
 3. Det må kun være til personlig bruk, ikke videresalg. Vær altså forsiktig med volumet du bestiller. Bestiller du for mye, blir det beslaglagt.
 4. Du kan ikke bestille varer for forbruk over tre måneder.
 5. Varer for over 350 kroner (inklusive frakt og forsikring) skal belastes med 25% merverdiavgift. I tillegg kommer også Postens fortollingsgebyr.

Vi viser deg hvilke nettbutikker som selger e-sigaretter med nikotin

Her viser vi deg hvilke nettbutikker som selger e-sigaretter med nikotin. Vi har testet åtte ulike butikker. Her er våre erfaringer, i rangert rekkefølge:

 1. SmokeSmart
 2. XSmoke
 3. Norsmoke
 4. DanSmoke
 5. Norgessigaretten
 6. Dampjuice.com
 7. EQ Cigs
 8. FortunaCig
 9. FreeSmoke

 

5 Responses to “Her får du kjøpt e-sigaretter med nikotin”

 • Hei,

  Vi ønsker gjerne å bli med på listen deres. Vi leverer spennende produkter i e-sigarettmarkedet. Vi har et mål om å være best på kundeservice. Sjekk ut nettbutikken vår, og legg oss gjerne til på Facebook.

  • admin:

   Hei Marius,

   Selvfølgelig vil vi legge dere til på listen. Takk for godt tips.

   Et spørsmål: Selger du e-sigaretter med nikotin?

 • Ja, det gjør vi. Akkurat nå så har vi til og med 50% tilbud på ERA-serien vår. Vi kommer også til å selge dampvæsker med gode priser fremover.

 • […] Løsningen er like enkel som den er genial (for Pinterest). Ved å plassere en Skimlinks-javascript snutt på alle sider, gjør Pinterest automatisk alle utgående lenker om til affiliatelenker. Skimlinks samarbeider på sin side med alle de store affiliatenettverkene som TradeDoubler, CJ, Affiliate Window og Zanox og har dermed over 17 000 nettbutikker i sitt «sortiment», som f.eks Esigarett med nikotin. […]

 • odd tore røyrvik:

  jeg sier opp abonnemanget på elcig.

Leave a Reply

Tilbud på e-sigaretter
Vi er på Facebook
css.php