postheadericon E-sigarett med nikotin

Esigarett med nikotin

Esigarett med nikotin er omstridt i Norge.

E-sigaretter kommer i forskjellige varianter og med forskjellige nikotininnhold. Nikotinmengden kan justeres og tilpasses nøyaktig til dine personlige behov avhengig av om du vil ha et høyt eller lavt nikotininnhold. Filtere kan fås i både helt nikotinfrie utgaver, og deretter i nikotinstyrker på henholdsvis 10, 16 og 24 mg nikotin pr . filtrere. Med en e-sigarett røykes dermed kun den ønskede nikotinmengde, og den blir inhalert via vanndamp.

En annen stor fordel ved å bruke e-sigaretter er at de er alle tilgjengelige i forskjellige smaker, kombinert med nikotin og søt tobakksmak. Alle de ulike smakene er godkjent av næringsmiddelindustrien og derfor helt ufarlig. Dermed unngår du alle de giftige og kreftfremkallende stoffene som en vanlig sigarett inneholder. Helsegevinsten er likevel kanskje den største gevinsten: Allerede etter kort tid som e-sigarettbruker, vil du merke forbedringer i form av for eksempel lettere pust.

En e-sigarett er alltid klar til bruk. Et enkelt drag aktiverer sigaretten. Du behøver ikke bruke lighter. E-sigaretten skal bare lades opp en gang og varer i opptil 160 drag.

Du finner raskt ut at e-sigaretten smaker som en vanlig sigarett , og det det er en stor mulighet for å finne akkurat den typen som passer for deg. For fremtiden kan du glede deg over å unngå ubehagelig røyklukt og dessuten ikke utsette dine medmennesker for passiv røyking. Det vil de andre også sette pris på!

Det er enkelt å nyte en e-sigarett! E-sigaretter er nemlig lov å nyte uten å hele tiden måtte utsette kroppen sin for giftige stoffer og de mange sykdommene som av og til følger av røyking. Nikotin og vanndamp er helt ufarlig for kroppen. Kort tid etter at du bytter fra “alminnelige” sigaretter til e-sigaretter, vil faktisk kroppen begynne å restituere seg selv. Nikotin og vanndamp er det eneste du får i deg, og dette er ufarlig for kroppen.  E-sigaretter er nemlig lov til å røyke uten å stadig måtte utsette kroppen sin for giftige stoffer og de mange farlige sykdommer som følger i dens kjølvann . Begynner du å trene, faller risikoen for blodpropp og du har større sjanse for å slutte å røyke fullstendig.

One Response to “E-sigarett med nikotin”

Leave a Reply

Tilbud på e-sigaretter
Vi er på Facebook
css.php